CIVIELE INSPECTIES

WATERKUNSTWERKEN| KLEIN ONDERHOUD | INSPECTIES

Onze Services
We gebruiken onze ervaring en deskundigheid

Nederland is bij uitstek een waterland. Dit houd in dat er vele civiel technische waterkunstwerken zijn.  Deze dienen onderhouden te worden om de veiligheid van ons land te blijven garanderen. Om dit inzichtelijk te maken kunnen wij u diverse passende inspectie methodes aanbieden.

Remote operated vehicle daar waar het bemoeilijkt wordt voor mensen en duikers in te zetten gebruiken wij een ROV. Met de ROV heeft u de mogelijkheid om live mee te kijken met de piloot. Alle opnamen worden vastgelegd en uiteen gezet in een rapportage.

Daar waar de ROV geen mogelijkheid heeft om goed beeld materiaal te verzamelen, zetten wij duikers in. De duikers van B&L hebben de mogelijkheid om op de tast een indruk te geven van de situatie. 

Tijdens de inspecties aan uw civiel technische kunstwerk, zijn er tevens mogelijkheden om kleine werkzaamheden/of kleinonderhoud uit te voeren onder regie van uw beheerder. Items die normaliter niet bereikbaar zijn voor u tijdens onderhoudswerkzaamheden kunnen indien gewenst uitgevoerd worden door onze inspecteurs.

Herstel werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in overleg, een plan van aanpak en offerte  kan vooraf worden opgesteld .

Civiele inspecties

Inspecties
Met ervaring

Gemaal Sasse uitstroom

Samen met u en uw beheerder

Tijdens de inspectie maken wij inzichtelijk, wat de status is van het civiele kunstwerk.